Search

Ditteblog: Den sejeste pusletaske til både mor og far

Jeg har været så heldige at få lov at låne DitteBlog's fine indlæg hun lavede om Baby Dreamer pusletasken. Hendes smukke billeder beskriver så fint, de funktioner pusletasken har. Så sidder du stadig med en lille tvivl om, hvordan den nu lige fungerer den her laban, så kig med her...


by @ditteblog


Pusletaske til både mor og far.


I fredags kørte vi ind til Aarhus for første gang, siden vi er blevet tre. Både Casper og jeg trængte til at komme lidt ud af barsels hulen, da tiden flyder ret meget sammen for os. Det er selvfølgelig lige som det skal være, når det hele stadig er så nyt. Men snart er der kun en uge til at Casper starter på job igen, og vi vil gerne lige nå at komme lidt ud sammen inden. Det kræver altså lidt øvelse at komme væk fra hjemmet med sådan en lille størrelse første gang.


Vi fik pakket en pusletaske, Ebbe blev ammet og puslet og så kørte vi afsted.
Baby Dreamer pusletaske til både mor og far


Pusletasken er fra Baby Dreamer og er virkelig genial til at holde styr på alle Ebbes små sager. Den kan foldes helt ud, så man har et godt overblik over alle de små rum og lommer, hvor tingene kan have hver deres plads.

De fire første rum passer perfekt i størrelsen til bleer og vådservietter. Netlommen med lynlås bruger vi til mindre sager og cremer og det store rum ude til højre til stofbleer. Det område kan også bruges som pusleunderlag, hvis man er et sted uden pusleplads, hvilket er rart at have som en sikkerhed. Så har vi altid et rent underlag at ligge ham på uanset, hvor vi er.

Når man har fordelt tingene i taskens forskellige rum, lyner man tasken sammen til en rygsæk. Herefter kan der også fyldes løse dele ned i. Vi havde også tasken med da vi skulle til Sønderjylland til mine forældre, hvor vi var i tre dage. Det var så rart at vi kunne have alt Ebbes tøj og ting samlet i én taske, da den er så rummelig.


Det er også på denne måde at man får fat i tingene, når der skal pusles. Man behøver nemlig ikke folde den ud hver gang, da alle rum er tilgængelige ovenfra.Første tur til Aarhus som familie på 3


I fredags var pusletasken så med på tur til Aarhus, hvor vi startede med at gå en god lang tur for at få Ebbe til at sove. Har virkelig savnet at gå tur i Aarhus’ smukke gader. Det er bare lidt mere inspirerende end herude i forstaden, hvor der kun er stisystemer.


Da han sov bestilte vi en let frokost på Go’ Kaffe på Ingerslevs. Vores elskede gamle hood. Tænkte det var et godt sted at være nybegyndere, hvis nu han vågnede, hvilket viste sig at være rigtigt. Der kunne vi nemlig sidde lidt for os selv, da han skulle ammes. Første amning i offentligheden, hvilket heldigvis gik fint. Det skal altså lige overvindes de første gange.Det der med at køre i barnevogn skal også lige øves lidt mere. Måtte stoppe en del gange undervejs for at trøste og give sut, men han faldt i søvn til sidst.


Jeg fik lokket Casper med på billederne, så I kan se hvor sej pusletasken er, selv til mændene. Den kan nemlig bruges på flere forskellige måder; Den kan bruges med skulderstrop og hænge over skulderen eller på barnevognen, og så kan den bruges som rygsæk. Sidstnævnte synes jeg især gør den far-venlig.
Forrest på pusletasken er der en lille lomme, som vi bruger til vores egne ting, som pung, mobil og nøgler. Så er der også styr på dem.

Tasken vi har er lavet af genanvendt polyester og er vandafvisende og nem at tørre af, både udenpå og indeni. Den føles generelt virkelig kraftig i kvaliteten og så elsker jeg det enkle, minimalistiske design, som selvfølgelig også er med til at gøre den perfekt til både mor og far.


I kan se mere smuk inspiration hos Ditte her www.ditteblog.dk

0 views0 comments